AFTER2K79

 

AFTER2K79 - A holnap véget ér

 

Fontos számunkra a TÁRSADALMI SZEREPVÁLLALÁS, ezért, igyekeztünk minél több felhasznált eszközt BIO, vagy ÚJRAHASZNOSÍTOTT ANYAGOKBÓL beszerezni, előállítani, illetve lehetőségünkhez mérten olyan eszközöket biztosítunk, amelyeket FOGYATÉKKAL ÉLŐ EMBEREK állítanak elő akár hulladék ÚJRAFELHASZNÁLÁSSAL.

A programban számos olyan ÚJÍTÁST vezettünk be amelyek EGYEDÜLÁLLÓAK Magyarországon. Olyan egyedi applikációt a V.A.C.O.N.D.  nevű rendszert fejlesztettünk, amely a csapatoknak  kiosztott Tableteken elérhető. Ennek segítségével tájékozódhatnak és informálódhatnak és megannyi izgalmas tartalommal van ellátva.

 

A résztvevőket 2079-be repítjük el, ahol egy olyan lehetséges jövőt mutatunk be számukra, ami következménye lehet a ma emberének felelőtlen életmódja. Ebben a posztapokaliptikus világban már minimális természeti forrás elérhető, a Föld nagyrésze elsivatagosodott, a természeti katasztrófák és a háborúk miatt nincsenek már országok, városok törvények, a túlélők szétszóródva maréknyi kis csapatokban élnek a Menedékeikben. A program kezdetekor szembesülnek azzal, hogy a menedékek központi létfenntartó berendezése meghibásodott. Ez biztosította a friss levegőt,  vizet az összes menedék valamint az ott élők számára. A résztvevők feladata, hogy  útnak induljanak megszerezni a szükséges alkatrészeket, tudást és szakértőket egy saját létfenntartó rendszer megépítéséhez, de emellett még különféle küldetések sokasága vár rájuk.További extrém programokért kattintson ide!
Ajánlatkérés
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
*Telefonszáma:
Cégnév:
Létszám:
Szállást igényel-e:
Megjegyzés:
*Ellenőrző kód: