Dumaszínház Online

A Dumaszínház jól ismert művészei mostantól online is elérhetőek! Az otthon lévő kollégákat összehozza a közös nevetés, a nehéz helyzetben is eredeti, emlékezetes élményt tud nyújtani egy-egy fellépés.

A céges belső protokollnak megfelelő program használatával történik a lebonyolítás (Microsoft Teams, Cisco Webex Meeting, Zoom), amelybe a fellépő is résztvevőként vagy előadóként bejelentkezik. A fellépő vagy az otthonában, vagy a Dumaszínházban, igény szerint a cég székhelyén található megfelelő felszereltségű tárgyalóban vagy egy külső stúdióban lép fel, és ezt tudják élőben követni a nézők. Igény esetén a produkció előre is rögzíthető, de ez csökkenti az interakció lehetőségét. A fellépőnek jó visszajelzés, ha látható a nézők arca. A nézők mikrofonja viszont le van némítva, így zavaró zaj nélkül lebonyolítható a fellépés. Az előadásokat a helyzetre és/vagy a cégre lehet szabni igény esetén.

Az alábbi művészek elérhetőek online fellépésre: Kiss Ádám, Kovács András Péter, Litkai Gergely, Badár Sándor, Mogács Dániel, Beliczai Balázs, Janklovics Péter, Szomszédnéni Produkciós Iroda, Benk Dénes, Felméri Péter, Lakatos László, Csenki Attila, Bellus István, Ráskó Eszter, Hajdú Balázs, Musimbe Dávid Dennis, Tóth Edu, Ács Fruzsina, Elek Péter, Fülöp Viktor, Kertész Ricsi, Szabó Balázs Máté, Szobácsi Gergő.További indoor programokért kattintson ide!
Ajánlatkérés
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
*Telefonszáma:
Cégnév:
Létszám:
Megjegyzés:
*Ellenőrző kód: