Felfújható játékok, szimulátorok

Klasszikus, extrém, party, sportos játékok kül- és beltéri rendezvényekre. Ugráló várak a kicsiknek, mászófal és zorb a nagyoknak, "Lökd meg a kecskét!", box- és szkandergép az erőbajnokoknak, rodeó bika, óriás darts a vásári hangulat eléréséhez. 

Sőt akkor sincs baj, ha rossz idő lenne, hiszen a szimulátorok, mini- és óriás csocsók, a taifun vagy a flipper megmenthetik a családi napokat beltéren. 

Játékok a teljesség igénye nélkül: 

Felfújható
különböző formájú ugrálók (kastély, országút, csúszdás, meseautó, stb), akadálypályák, labirintus, élőcsocsó, vízifoci, mászófal, bungee run, óriás buborékok (giant bubble) stb.

Extrém
mobil kalandpark, hintayo (óriás hinta), mászófal, kötélpálya, aerotrim (3D karika), zorb, eurobungee, bungee jumping, katapult, extrém pedálos hinta.

Vidámpark
rodeó bika, rodeó ló, "lökd meg a kecskét!", rodeo surf, szkandergép, boxgép, kalapácsos erőmérő, forgó hordó, pedálos munkagépek

Party
repülőgép szimulátor, cockpit szumulátor, autós- és golfszimulátor, nintendo, wii és x-box játékok, lézeres lövészet, party casino, lovi, szerencsekerék, logikai játékok, óriás jenga, -marokkó, sakk, stb. 

Játékterem
óriás- és mini csocsó, jéghoki asztal, rex, szimulátorok, flipper, kapszula (10 személyes szimulátor), taifun, stb. 

Technika és sport
lövészet, segway, airbord, quad, terep gokart, pit stop kerékcsere, trükkös bringák, sárkányhajó, műanyag sí- és jégpálya, íjászat, sporteszközök


További outdoor programokért kattintson ide!
Ajánlatkérés
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
*Telefonszáma:
Cégnév:
Létszám:
Szállást igényel-e:
Megjegyzés:
*Ellenőrző kód: