Ezerarcú agroturizmus Hvar szigetén

Helyszín: Hvar

 

Elérhető: Április - Október

Az agroturizmus számtalan programlehetőséget kínál. A 32.000 m2 nagyságú területen levendula és szőlőültetvény, olajfaliget, idénynövények, szamarak, lovak, háziállatok, és régi dalmáciai házak adják az egyedülálló hangulatot.

A kóstoló az ősi görög agroturizmus bemutatásával kezdődik, illetve azoknak a termékeknek az ismertetésével, amiket kóstolni fognak. Olajokat, borokat, és helyi termékeket próbálhatnak ki. A borkóstolót képzett sommelier vezeti és négy bor kóstolásából áll, valami ellátogatnak a pincészetbe is, ahol ismertetik a szőlő feldolgozásának folyamatát.

Ezt a programot kiegészíthetik különleges helyi módon sütött bárány és borjú, burgonya és zöldségek fogyasztásával. Természetesen a desszert sem marad el!

Reggeli a szabadban? A farmon ez is lehetséges. Az alapanyagok összegyűjtése is a reggeli része: friss tojások és saláta, kolbász, szalonna és sajt, frissen sült cipó egyesen a kemencéből és helyi mézek, lekvárok kóstolása teszik különlegessé.

Közös főzésen is részt vehetnek vendégeink. Megismerhetik a helyi alapanyagokat és ételeket. A program során kiválasztják és előkészítik a hozzávalókat a főzéshez, majd elkészítik az ételt.További külföldi programokért kattintson ide!
Ajánlatkérés
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
*Telefonszáma:
Cégnév:
Létszám:
Szállást igényel-e:
Megjegyzés:
*Ellenőrző kód: