Jégszobrok rendezvényekre

Karácsonyi vagy téli gálarendezvények különleges kiegészítő eleme a jégszobrászat, jégszobrok és használati tárgyak alkalmazása a rendezvényen.

A jégből megformázott céglogó vagy eseménylogó nagy hatást kelt már az érkezéskor, de legkülönfélébb termékek és dekorációs elemek, asztaldíszek is megformázhatóak jégből, így a rendezvény tematikájához igazodva különleges hatást érhetünk el.

A jégszobrok nem csak szemet gyönyörködtetőek, hanem gyakorlati hasznuk is van , hiszen különböző ételeket és italokat lehet hűtve tárolni bennük, így akár bólét, fagylaltot, gyümölcsöket, tenger gyümölcseit stb. Ekkor azonban valamilyen tároló edény használatát javasoljuk.

A rendezvénytrendekhez igazodva, rendezvények hasznos kiegészítőjeként kínálunk jégtárgyakat: így poharakat, melyek egy hűtött ital, pl. vodka elfogyasztásához, vagy kagylót, ami kaviár, vagy fagylalt fogyasztásához, vagy egy italcsúszdát, melyet bármilyen italok felszolgálásához használni lehet.

Sajtótájékoztatókon, divatbemutatókon látványos hatást érhetünk el színes fényekkel megvilágított jégszobrokkal!

Népszerűek a csapatépítő programok, melyeken egy csapat jégtömbökből farag előre megadott, vagy saját ötlet alapján szobrokat.

A szobrokat a megrendelő részére hűtőautóval szállítjuk ki, ezáltal az alkotások tökéletes minőségben kerülnek átadásra.
További programokért kattintson ide!
Ajánlatkérés
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
*Telefonszáma:
Cégnév:
Létszám:
Szállást igényel-e:
Megjegyzés:
*Ellenőrző kód: