Oldtimer rally - vissza 1954-be!

Egy rally, ahol nem a sebesség számít, hanem a vezetéstechnika!

Ráadásul mindez egy 1954-ben gyártott autóval - veszélytelen, autókímélő, de mégis izgalmas színfoltja lehet a rendezvényeknek a verseny.

Az oldtimer autózás feelingjéhez alsóbbrendű utak használata,  a változatos, gyönyörű táj, illetve közepes vagy alacsony sebességnél az abban való gyönyörködés, elmerülés  egyaránt hozzá tartozik. Ez így, együttesen adja meg az örök élményt. Versenyünk ezt az élményt nyújtja, a verseny adrenalinjával, izgalmával együtt.

A rallye –mivel nem profi versenyzők, hanem ebből a szempontból hétköznapi emberek számára kerül megrendezésre- nem az adott táv minél gyorsabb megtételére irányul, hanem a biztonságos élményautózás nyújtotta örömök mellett kínál tudás összemérési lehetőséget, a navigációs képességek és a helyzetfelismerés terén.
A rallye célja az előre meghatározott 2 pont közötti LEGRÖVIDEBB úton történő haladás, amelyben egy hivatalos sofőr segít a résztvevőknek.


Az autóval tematikus városnéző programokat is lehet bonyolítani néhány fős társaságnak, melyet akár a korabeli Budapestre, akár privát sofőrrel és idegenvezetővel az exkluzivitásra is lehet fókuszálni.

Létszám: 1 autóval 4-4 fő, max.8 fő részvételével
Helyszín: Gödöllő és környékeTovábbi élményprogramokért kattintson ide!
Ajánlatkérés
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
*Telefonszáma:
Cégnév:
Létszám:
Szállást igényel-e:
Megjegyzés:
*Ellenőrző kód: